Werken bij een café

Training Werkgeluk
Meer balans, energie & geluk 
Door te worden wie je écht bent.


Leer werken vanuit je hart 
& vanuit je maximale potentieel!

Herkenbaar?

 • Je droomt stiekem al jaren over een eigen bedrijf, maar intussen ben je nog geen stap verder.

 • Andere dingen lijken steeds belangrijker en er komt van alles tussendoor.

 • Je weet je dat je voor jezelf wilt beginnen, maar je vraagt je af of je daarvoor genoeg in huis hebt.

 • Je bent onzeker of je het wel kunt. Ben ik wel goed genoeg?

 • Je wilt iets unieks in de wereld zetten, maar weet je nog niet precies wat jouw missie is en hoe je je kunt onderscheiden van al die anderen.

 • Je vindt het lastig om de zekerheden van loondienst los te laten, ook al heb je het al heel lang niet meer echt naar je zin.

 • Je hebt het gevoel dat je veel meer kunt dan wat je nu doet.

 • Je bent op zoek naar meer betekenis en voldoening in je werk.

 • Je hebt heel veel leuke ideeën, maar het blijft bij dromen en de actie ontbreekt.

 • Je ziet op tegen het hele ondernemersproces, je mist overzicht. Dit werkt verlammend, waardoor je de eerste stap steeds uitstelt.

Ik schrijf me direct in!
werk niet meer leuk.png

Je hebt jezelf jarenlang weggecijferd om alle ballen in de lucht te houden, zowel privé als op je werk. Je werkt al jaren in loondienst maar diep van binnen weet je dat je dit niet de rest van je leven wilt doen. Sommige collega’s en werkzaamheden zijn leuk, maar het merendeel van je tijd benut je lang niet al je talenten en kwaliteiten. Daarbij botsen jouw behoeftes en verlangens steeds meer met de bedrijfscultuur. Tegen beter weten in blijf je hopen dat het beter wordt. Al met al kost je werk je steeds meer energie, waardoor je niet de ruimte voelt om daarnaast voor jezelf te beginnen.
Misschien ben je zelfs al uitgevallen met een burn-out of hebben jij en je werkgever inmiddels afscheid van elkaar genomen. Dan is er ook een ‘noodzaak’ om de volgende stap te zetten en is de weg helemaal vrij voor een nieuwe richting in je leven.

Hoe zou het zijn om vol vertrouwen en energie je Droombedrijf neer te zetten waarin je moeiteloos kunt ondernemen in flow? Een Droombedrijf als levenswerk waar alles samenkomt, waarin je succesvol kunt zijn en waarmee je laat zien wat je in je hebt? Waarmee je je klanten en jezelf superblij maakt en waarmee jij  de wereld op jouw eigen manier een stukje mooier maakt!

Met het programma Bouw Jouw Droombedrijf kies je voor een megacompleet programma dat jou van A tot Z bij de hand neemt en ontzorgt.
Je wordt persoonlijk en intensief begeleid en zet steeds kleine, behapbare stappen. Na 7 maanden staat jouw Droombedrijf er echt!

 • Ontdek je wat jouw unieke talenten zijn

 • Krijg je inzicht in jouw unieke mix van jouw kwaliteiten, kernwaarden, talenten, verlangens, passie en missie
  en op dit sterke fundament bouw jij jouw Droombedrijf

 • Leer je meer te luisteren naar je hart en minder naar je hoofd, zodat je gaat doen wat je écht wilt

 • Ontdek je wat jou uniek maakt en hoe je je hiermee kunt onderscheiden van de massa.

 • Leer je het maximale uit jezelf te halen en weet je hoe je uit je comfortzone kan stappen om verder te groeien

 • Vind je jouw persoonlijke missie, jouw “Why”, waardoor je veel meer voldoening en geluk in je werk ervaart

 • Leer je te ondernemen vanuit alignement en vanuit jouw eigen authenticiteit

 • Zet je jouw dromen en verlangens om naar een succesvol bedrijf

 • Ga je het nu echt DOEN. Over een half jaar heb jij je droom waargemaakt!

met de training werkgeluk:

IK BEN MARLIES, JOUW COACH EN TRAINER WERKGELUK

IMG_20200812_161802_edited.jpg

Ik geloof dat de wereld meer vrouwelijke ondernemers nodig heeft. Vrouwen die vanuit hun passie, missie en levenservaring anderen willen helpen om te groeien en te ontwikkelen. Die durven te ondernemen vanuit hun vrouwelijke kracht, die hun maximale potentieel willen benutten en in hun kracht willen staan. Vrouwen die voor zichzelf kiezen en zich weer energiek en gelukkig voelen. En die zinvol en betekenisvol werk doen waarmee ze hun Mooiste Leven creëren én waarmee ze de wereld een stukje mooier maken!

Marlies is van oorsprong fysiotherapeut en startte na een flinke burn-out een eigen coachingspraktijk en specialiseerde zich in o.a. burn-out, (werk)geluk, vrouwelijk ondernemerschap, missie en zingeving. Naast 1-op-1 sessies geeft ze trainingen en organiseert ze mini-retraites op het gebied van mindfulness en persoonlijke ontwikkeling. Door een ernstige ziekte op jonge leeftijd -waar ze gelukkig helemaal van herstelde- realiseerde ze zich hoe kostbaar het leven is en hoe belangrijk het is dat je je leven echt leeft. Ze kreeg een sterke drive om alles uit het leven te halen wat erin zit. Ze heeft sindsdien een duidelijke missie voor zichzelf, haar gezin en haar cliënten: stel je geluk niet uit, wees zo gelukkig mogelijk en Leef je Mooiste Leven!

“Ik ben ontzettend blij met wat ik bereikt heb, maar bij mij ging er dus ook een hele strijd aan vooraf! Uit eigen ervaring weet ik hoe overweldigend en spannend het kan zijn om voor jezelf te beginnen. En hoe frustrerend en onzeker deze periode kan zijn. Ook weet ik hoe  lastig het kan zijn om de zekerheden van het ‘oude vertrouwde’ los te laten en om je angsten te overwinnen: hoe val je op tussen al die anderen die vergelijkbare dingen doen, kun je wel aan klanten komen, heb je wel genoeg kennis in huis, gaat het financieel allemaal wel lukken? In de training gaan we hier uitgebreid op in en leer je deze hobbels stuk voor stuk te nemen. Zonder al teveel moeite!”

Wat maakt deze training zo uniek?

Mindfulness Intense is geen “gewone” mindfulness training. Het is meer een cursus Mindful Leven. Daarom gaan we dieper in op allerlei onderwerpen zoals hoe krijg je meer energie, manieren om minder te piekeren, doelen stellen vanuit je hart, ontdekken wie je echt bent, in je kracht gaan staan, etc. In deze training krijg je een leuke en vooral effectieve mix van mindfulness, zelfcompassie, positieve psychologie, NLP, visualisaties, technieken in creatie en manifestatie, etc. Bovendien krijg je alle benodigde handvaten om te leven in flow, zodat jij na afloop van de cursus het leven kan leven dat optimaal bij jou past en waarin jij kunt stralen!

Een inspirerende training met een dynamische mix van huiswerkopdrachten, meditaties, relevante theorie, een motiverende community en een inspirerende en transformerende live-dag als afsluiter.

 • De meest veelzijdige en complete mindfulnesstraining

 • Perfecte balans tussen enerzijds kleine, logische stappen en anderzijds een intense, diepgaande training.

 • Een fijne groep van gelijkgestemden om elkaar te motiveren en inspireren.

 • Een kleine groep, in een veilige sfeer waarin jij je optimaal kunt ontwikkelen.

 • Ruimte voor eigen inbreng.

 • Persoonlijke begeleiding: ook wanneer  je even vastloopt buiten de lessen om, ben ik er voor jou.

Dit krijg je allemaal:

 • Persoonlijke intake

 • 7 trainingdagdelen van 2,5 uur

 • Afsluitende les is een hele dag 

 • Lesmap met alle theorie en opdrachten

 • Toegang tot besloten website met alle lessen en audio-opnames van de meditaties

 • Deelname aan de community voor motivatie en inspiratie.

 • Persoonlijke eindevaluatie

En geniet van deze fijne extra's...

 • De training wordt gegeven op een prachtige locatie, waar je even helemaal weg bent van alles en waar je je helemaal op jezelf kunt focussen. 

 • Alle drankjes, hapjes en een uitgebreide lunch op de laatste dag zijn inbegrepen.

 • Fijne meditaties en oefeningen om nóg dichter bij jezelf te komen en het beste uit jezelf te halen.

 • Persoonlijk contact: je kunt altijd bij mij terecht als je even vastloopt, ook buiten de lessen om.

 • De live-dagen zijn een soort mini-retraites: rust, bezinning, diepgang, verbinding, inspiratie, meditatie, oefeningen, natuur…

Nova Strada_edited.jpg

Data & tijden

Er is een woensdagmiddag- en een woensdagavondgroep.

De data van les 1 t/m 7 zijn gelijk.

Let op: de afsluitende dag valt op twee verschillende dagen!

Les 1: woensdag 1 september
Les 2: woensdag 8 september
Les 3: woensdag 15 september
Les 4: woensdag 29 september
Les 5: woensdag 6 oktober
Les 6: woensdag 13 oktober
Les 7: woensdag 27 oktober
Les 8: zaterdag 6 november (avondgroep)
Les 8: woensdag 3 november (middaggroep)

Mindfulness middaggroep: nog 4 plekken beschikbaar

Woensdag 14.00 - 16.30 uur (les 1 t/m 7)

Afsluitende dag: woensdag 3 november 14.00 - 20.00 uur (les 8)

Mindfulness avondgroep: VOL 

De avondgroep is vol. Je kunt via onderstaande knop een vrijblijvende optie nemen op de volgende ronde, die waarschijnlijk start in het vroege voorjaar.

Woensdagavond: 19.00 -21.30 uur (les 1 t/m 7)
Afsluitende dag: zaterdag  6 november 10.00 – 16.00 uur (les 8)

Locatie

Yoga en Bewustzijncentrum NovaStrada
Vlasveen 34
9301 PT Roden

Investering & vergoeding

De investering voor deze zeer uitgebreide Mindfulness Training bedraagt 495 euro. Betaal ineens, of in 4 termijnen van 125 euro. Dit is inclusief persoonlijke intake en persoonlijke eindevaluatie, cursusmanual, toegang tot de besloten website met alle lessen en audio-opnames van de meditaties, thee en iets lekkers, uitgebreide lunch op de laatste dag en persoonlijke contact buiten de lessen om wanneer je even vastloopt.

Steeds meer werkgevers zijn bereid om een mindfulness training (deels) te bekostigen, bijvoorbeeld uit het persoonlijke ontwikkelingsbudget. Zit je in de ziektewet vanwege bijvoorbeeld een burn-out, dan kan het vaak vergoed worden uit het zgn. “verzuimpotje.” De training is dan onderdeel van je hersteltraject. Sommige zorgverzekeringen vergoeden ook mindfulnesstraining.

Laat gaan wat was.

Accepteer wat is.

Omarm wat komt.

Wil jij ook meer rust in je hoofd en gelukkiger zijn?

Stel je voor dat je over tien weken staat waar je nu graag wilt zijn: relaxter, gelukkiger, bewuster genieten van het leven. Wat voor impact zou dat op jouw leven hebben?Als je nu voor jezelf kiest en jezelf deze training gunt, dan pluk je daar je leven lang de vruchten van!

Dit zeggen cursisten

Angelique

Deze cursus gaf mij de bevestiging dat ik geen uitzondering ben met mijn gedachtes en problemen. Ik heb de middelen gekregen om hier nu beter mijn weg in te vinden. Heb nu meer zelfkennis en ben liever voor mezelf geworden. Ik herken mijn stresssignalen eerder en weet nu hoe ik er anders mee om kan gaan. Al met al heel bruikbaar, praktisch toepasbaar en leerzaam.

Maartje

Deze cursus is echt een aanrader als je op zoek bent naar meer rust in je hoofd en meer balans in je leven. Je wordt je bewust van wat echt belangrijk voor je is en hoe je daar meer ruimte voor creëert in je leven. Marlies is zeer bedreven en biedt naast de basiscursus mindfulness veel extra “tools” om meer te kunnen genieten van het leven. Marlies geeft de cursus met veel passie, liefde en aandacht. Ze is een prachtig voorbeeld van “leven vanuit je hart”

Judith

Heel erg bedankt voor deze prachtige cursus! Het heeft allemaal erg veel indruk op me gemaakt en het voelt ontzettend fijn om op deze manier het leven te bekijken en ervaren. Het voelde als een reis van acht weken waarbij je thuiskomt op een nieuwe plek waar je wilde zijn. Het heeft waardevolle handvatten gegeven die een leven lang mee gaan. Heel inspirerend!

Marieke

Prachtige locatie, bij binnenkomst ben je meteen “instant zen.” Het lesmateriaal is uitgebreid en goed verzorgd, het is ook een mooi naslagwerk. Marlies is als trainer enthousiast, rustig en positief en weet je steeds weer te motiveren als het even moeilijk wordt. Ook fijn dat Marlies er buiten de lessen om voor je is als je even vastloopt, ze is heel betrokken. Al met al vond ik het erg leerzaam, gaf het veel positieve energie en was het zeer verhelderend. Deze cursus is echt een cadeautje voor jezelf!

Janette

Deze training heeft me vooral heel bewust gemaakt en daardoor maak ik andere keuzes, ben ik mezelf aan het terugvinden. Ik durf beter te voelen en kan beter meegaan / accepteren in wat ik voel, in plaats van het te bevechten. Dat geeft veel rust. Langzaam vind ik mijn innerlijk kompas (weer) terug. De cursus was ook confronterend op een prettige manier😊 Zoveel inzichten, het was een wonderlijke reis naar binnen. Dat alles in een veilige, respectvolle sfeer. Ik durf meer naar mijn gevoel te luisteren, ervaar meer rust en ga compassievoller met mezelf om. Ik had niet verwacht dat er zoveel ten goede kon veranderen in acht weken tijd!

Marije

Ontzettend fijne cursus op een fantastische locatie. Het heeft mij vooral veel bewustwording en ademruimte gebracht. Minder piekeren, meer rust in mijn hoofd, meer in contact met mijn lichaam. Ge-wel-di-ge training, ik had het veel eerder moeten doen. Kan het iedereen aanraden!