top of page
SheRadiates-Marlies-098_edited.jpg

DROOM JIJ ERVAN OM JE EIGEN BEDRIJF TE BEGINNEN?

Met deze unieke training bouw jij jouw DROOMBEDRIJF succesvol op vanuit je hart en vanuit jouw maximale potentieel!

SheRadiates-Marlies-017.jpg

Jouw Droombedrijf in 7 maanden!

In 7 maanden tijd bouwen we samen op een duurzame en succesvolle manier je Droombedrijf. Dit is de meest uitgebreide businessopleiding voor slimme, bewuste en gedreven vrouwelijke ondernemers die een bedrijf willen starten waar hun passie, missie, zingeving, unieke talenten, authenticiteit en maximale potentieel samenkomen!

HERKENBAAR? 

 • Je droomt stiekem al jaren over een eigen bedrijf, maar het blijft bij een droom. Je voelt de behoefte om nu concrete stappen te gaan zetten, maar weet niet goed waar je moet beginnen. Je ziet op tegen het hele proces, je mist het overzicht. Dit werkt verlammend, waardoor je de eerste stap steeds uitstelt. Je zoekt iemand die jou hier stap voor stap doorheen leidt met een helder stappenplan en persoonlijke support.

 • Je huidige baan geeft je geen voldoening meer, je hebt het gevoel dat er veel meer in je zit. Je zoekt iemand die jou laat zien waar je 'goud' zit, die helpt te ontdekken waar jij voor gemaakt bent, zodat je bedrijf straks moeiteloos succesvol is. Je wilt een bedrijf starten waar je al je energie, talenten, gaven, kennis en toewijding in kan stoppen.

 • Je denkt meer in termen van 'wat kan ik' dan 'wat wil ik.' Je droomt te klein en zoekt naar iemand die jou helpt om je grote potentieel te zien, je Zone of Genius te vinden en van daaruit je droombedrijf te starten. Je snapt dat het uiteindelijk slimmer is om eerst die sterke basis in jezelf te vinden voordat je start met het opzetten van je eigen bedrijf.

 • Je wilt een bedrijf dat een weerspiegeling is van wie jij ten diepste bent, waar je al je gaven en talenten in kwijt kunt. Maar dat voelt ook kwetsbaar. Vragen als 'kan ik het wel',  'heb ik wel genoeg kennis' houden je tegen om daadwerkelijk te starten. Je zoekt een coach die naast het businessgedeelte ook aandacht heeft voor het persoonlijke gedeelte: onzekerheden, faalangst en perfectionisme.

 • Je wilt iets unieks in de wereld zetten, maar weet je nog niet precies wat jouw missie is en hoe je je kunt onderscheiden van al die anderen. Vaak zit er een 'blinde vlek' op je eigen unieke gaven en talenten, je hebt behoefte aan iemand die dat spiegelt.

 • Je barst van de ideeën, maar vindt het lastig om daar een logisch geheel van te maken. Je hebt behoefte aan een sparringspartner die helpt om het concept helder te krijgen, op een manier die bedrijfsmatig strategisch is en die ook helemaal past bij jou als persoon.

 • Je wilt succesvol zijn, maar ook genoeg tijd overhouden voor alle andere belangrijke dingen in het leven. Je bent op zoek naar een businessmodel waarbij je met weinig werken een goede boterham kunt verdienen.

 • Je vindt het lastig om de zekerheden van loondienst los te laten, ook al heb je het al heel lang niet meer echt naar je zin. Een beetje begeleiding in dit transitieproces zou fijn zijn.

 • Je hebt geen zin om jarenlang bezig te zijn met het opzetten van je bedrijf. Je wilt in korte tijd knallen, maar ook iets kwalitatiefs neerzetten.

 • Je wilt een bedrijf opbouwen vanuit je hart, jouw missie, visie, unieke talenten, zone of genius, kernwaarden, kernkwaliteiten en vanuit je maximale potentieel. Je hebt dan ook niets met oppervlakkige online trainingen waarbij je 'in 4 dagen' je bedrijf uit de grond stampt. Je zoekt een diepgaande, intensieve training waar alles in zit en waarbij je gegarandeerd op je eigen, sterkte fundament een uniek en succesvol bedrijf bouwt.

 • Je zoekt een alles-in-een traject waarbij aandacht is voor zowel de 'harde' kant als de 'zachte' kant van ondernemen. Een multidimensionale training met aandacht voor 

 • Je hebt het gevoel dat je veel meer kunt dan wat je nu doet.

 • Je bent op zoek naar meer betekenis en voldoening in je werk.

 • Je hebt heel veel leuke ideeën, maar het blijft bij dromen en de actie ontbreekt.

 • Je haalt geen voldoening en plezier meer uit je werk.

 • Het werk kost je energie, misschien zit je al thuis met een burn-out of bore-out.

 • Je voelt je niet meer thuis in de veranderde bedrijfscultuur.

 • Je denkt vaak: "Is dit het nu?" Je moet er niet aan denken om dit tot je 67ste te moeten blijven doen.

 • Je voelt je onzeker, over je eigen capaciteiten, over je kennis en vaardigheden, over het starten van een eigen bedrijf.

 • Je wilt graag iets doen waar je plezier in hebt, waar je energie van krijgt.

 • Je hebt het gevoel dat je veel meer kunt dan wat je nu doet, dat je in deze baan niet (meer) tot je recht komt.

 • Je bent op zoek naar meer betekenis en voldoening in je werk.

 • Je hebt te weinig tijd of de energie ontbreekt om eens rustig uit te zoeken wat je nu écht wilt. Ondertussen tikt de tijd gewoon door en verandert er niets.

 • Je hebt behoefte aan iemand die jou stap voor stap begeleid. Iemand die jou helpt om je onzekerheden te overwinnen en die direct jouw talenten ziet. Iemand die ziet wat jij zelf niet ziet. Iemand die jouw ware potentieel naar boven brengt, die ziet waar jouw ogen van gaan stralen. Iemand die je helpt om je passie te ontdekken en die samen met jou uitzoekt op welke werkplek jij het beste tot je recht komt. Waar jouw kennis, talenten, passie, missie en plezier allemaal samenkomen!

 

Sacha:

Ik startte met Bouw je Droombedrijf met het idee om virtual assistant te worden. Al snel liet Marlies mij inzien dat ik te klein dacht. Vanuit veiligheid: wat kan ik goed in plaats van wat wil ik nu echt? 

Met behulp van oefeningen, visualisaties en de juiste vragen kwam ik erachter waar mijn hart écht sneller van ging kloppen. Ik heb nu een bedrijf waar echt alles samenkomt, waar ik alles van mezelf in kwijt kan, waar ik mijn potentieel optimaal benut en wat mij een heel zinvol gevoel geeft. Dit voelde veel spannender en kwetsbaarder, maar ook daar leidt Marlies je goed doorheen. 

(Sacha startte een praktijk als slaap- en hormooncoach)

SheRadiates-Marlies-019_edited.jpg

Je hebt jezelf jarenlang weggecijferd om alle ballen in de lucht te houden, zowel privé als op je werk. Je werkt al jaren in loondienst maar diep van binnen weet je dat je dit niet de rest van je leven wilt doen. Sommige collega’s en werkzaamheden zijn leuk, maar het merendeel van je tijd benut je lang niet al je talenten en kwaliteiten. Daarbij botsen jouw behoeftes en verlangens steeds meer met de bedrijfscultuur. Tegen beter weten in blijf je hopen dat het beter wordt. Al met al kost je werk je steeds meer energie, waardoor je niet de ruimte voelt om daarnaast voor jezelf te beginnen.

Misschien ben je zelfs al uitgevallen met een burn-out of hebben jij en je werkgever inmiddels afscheid van elkaar genomen. Dan is er ook een ‘noodzaak’ om de volgende stap te zetten en is de weg helemaal vrij voor een nieuwe richting in je leven.

SheRadiates-Marlies-041_edited_edited.jpg

MET HET PROGRAMMA BOUW JOUW DROOMBEDRIJF:

 • Ontdek je wat jouw unieke talenten zijn

 • Krijg je inzicht in jouw unieke mix van jouw kwaliteiten, kernwaarden, talenten, verlangens, passie en missie en op dit sterke fundament bouw jij jouw Droombedrijf.

 • Leer je meer te luisteren naar je hart en minder naar je hoofd, zodat je gaat doen wat je écht wilt

 • Ontdek je wat jou uniek maakt en hoe je je hiermee kunt onderscheiden van de massa.

 • Leer je het maximale uit jezelf te halen en weet je hoe je uit je comfortzone kan stappen om verder te groeien

 • Vind je jouw persoonlijke missie, jouw “Why”, waardoor je veel meer voldoening en geluk in je werk ervaart.

 • Leer je te ondernemen vanuit alignement en vanuit jouw eigen authenticiteit

 • Zet je jouw dromen en verlangens om naar een succesvol bedrijf

 • Ga je het nu echt DOEN. Over een half jaar heb jij je droom waargemaakt!

Hoe zou het zijn om vol vertrouwen en energie je Droombedrijf neer te zetten waarin je moeiteloos kunt ondernemen in flow? Een Droombedrijf als levenswerk waar alles samenkomt, waarin je succesvol kunt zijn en waarmee je laat zien wat je in je hebt? Waarmee je je klanten en jezelf superblij maakt en waarmee jij  de wereld op jouw eigen manier een stukje mooier maakt!

Met het programma Bouw Jouw Droombedrijf kies je voor een megacompleet programma dat jou van A tot Z bij de hand neemt en ontzorgt.
 

Je wordt persoonlijk en intensief begeleid en zet steeds kleine, behapbare stappen. Na 7 maanden staat jouw Droombedrijf er echt!

IK BEN MARLIES, JOUW COACH EN TRAINER VAN BOUW JOUW DROOMBEDRIJF

Ik geloof dat de wereld meer vrouwelijke ondernemers nodig heeft. Vrouwen die vanuit hun passie, missie en levenservaring anderen willen helpen om te groeien en te ontwikkelen. Die durven te ondernemen vanuit hun vrouwelijke kracht, die hun maximale potentieel willen benutten en in hun kracht willen staan. Vrouwen die voor zichzelf kiezen en zich weer energiek en gelukkig voelen. En die zinvol en betekenisvol werk doen waarmee ze hun Mooiste Leven creëren én waarmee ze de wereld een stukje mooier maken!

Marlies is van oorsprong fysiotherapeut en startte na een flinke burn-out een eigen coachingspraktijk en specialiseerde zich in o.a. burn-out, (werk)geluk, vrouwelijk ondernemerschap, missie en zingeving. Naast 1-op-1 sessies geeft ze trainingen en organiseert ze mini-retraites op het gebied van mindfulness en persoonlijke ontwikkeling. Door een ernstige ziekte op jonge leeftijd -waar ze gelukkig helemaal van herstelde- realiseerde ze zich hoe kostbaar het leven is en hoe belangrijk het is dat je je leven echt leeft. Ze kreeg een sterke drive om alles uit het leven te halen wat erin zit. Ze heeft sindsdien een duidelijke missie voor zichzelf, haar gezin en haar cliënten: stel je geluk niet uit, wees zo gelukkig mogelijk en Leef je Mooiste Leven!

 

“Ik ben ontzettend blij met wat ik bereikt heb, maar bij mij ging er dus ook een hele strijd aan vooraf! Uit eigen ervaring weet ik hoe overweldigend en spannend het kan zijn om voor jezelf te beginnen. En hoe frustrerend en onzeker deze periode kan zijn. Ook weet ik hoe  lastig het kan zijn om de zekerheden van het ‘oude vertrouwde’ los te laten en om je angsten te overwinnen: hoe val je op tussen al die anderen die vergelijkbare dingen doen, kun je wel aan klanten komen, heb je wel genoeg kennis in huis, gaat het financieel allemaal wel lukken? In de training gaan we hier uitgebreid op in en leer je deze hobbels stuk voor stuk te nemen. Zonder al teveel moeite!”

Hoe is de training opgebouwd?

De training bestaat uit acht leerlijnen, verdeeld over twee fases: in de eerste periode draait het vooral om dromen en creëren. We gaan o.a. bezig met jouw verlangens, drijfveren, talenten, passie en missie. In de tweede fase smeden we al deze mooie inspiratie om tot een concreet plan en bouw je jouw Droombedrijf stap voor stap op. In de praktijk is deze scheidslijn niet zo duidelijk, vanaf de eerste module ben je ook al heel praktisch bezig om de eerste concrete stappen te zetten. Je zou wat dat betreft beter over zeven leerlijnen kunnen spreken, die alle zeven aan bod komen in iedere module.

 • Waar sta je nu

 • Waar wil je naar toe

 • Wat houd je tegen

 • Wat heb je nodig

 • Waar verlang je naar

 • Verzamel de juiste mensen om je heen

 • Je leerdoelen formuleren

Module 1: Waar wil je naar toe?


 • Waar sta je nu

 • Waar wil je naar toe

 • Wat houd je tegen

 • Wat heb je nodig

 • Waar verlang je naar

 • Verzamel de juiste mensen om je heen

 • Je leerdoelen formuleren

module 4: van droom naar concreet plan

 • Ideeën omzetten naar succesvol bedrijfsplan

 • Helder hebben wat je te bieden hebt

 • Doelgroep bepalen

 • Ideale klantprofiel

 • Impact voor de klant duidelijk kunnen formuleren

module 7: moeiteloos ondernemen in flow

 • Zelfvertrouwen vergroten

 • Persoonlijk leiderschap

 • Ingrediënten om succesvol te zijn

 • Prioriteiten stellen 

 • Focus creëren en resultaten behalen

 • Positieve ondernemersmindset      

Module 2: persoonlijk meesterschap

 • Ontdek jouw kernwaarden

 • Jouw unieke kwaliteiten

 • Inzicht in je metaprogramma‘s 

 • Loopbaananalyse: wat neem je mee?

 • Zone of Excellence en Zone of Genius

 • Breng je behoefte in kaart

 • Gebruik je succeservaringen

 • Welke levenservaring neem je mee?

module 5: marketing en communicatie

 • Bedrijfsnaam en logo

 • Domeinnaam en website

 • Branding, jij als merk

 • Marketingpsychologie

 • Storytelling

 • Werken aan jouw zichtbaarheid

 • Online Marketingstrategie

(module 7 vervolg)


 

 • 7 technieken om succesvol te manifesteren

 • Goed voor jezelf zorgen

 • Omgaan met perfectionisme en onzekerheid

 • Doorbreek je belemmerende overtuigingen

 • Blijven groeien en ontwikkelen

 • 7 manieren om in de flow te blijven

 • Doelen stellen en behalen!

module 3: verlangen en zingeving

 • Verlangen en drijfveren

 • Waar word je gelukkig van

 • Wanneer ben je succesvol

 • Vind jouw ideale werk-privébalans

 • Los je blokkades op

 • Ondernemen vanuit je hart

 • Positieve mindset

 • Ontdek jouw missie, jouw Purpose of Life  

module 6: succesvol ondernemen

 • Gezonde money mindset

 • Logische opbouw van jouw aanbod

 • Verdienmodellen

 • Grip op je financiën 

 • Stappenplan eigen bedrijf opzetten

module 8


 

 • 7 technieken om succesvol te manifesteren

 • Goed voor jezelf zorgen

 • Omgaan met perfectionisme en onzekerheid

 • Doorbreek je belemmerende overtuigingen

 • Blijven groeien en ontwikkelen

 • 7 manieren om in de flow te blijven

 • Doelen stellen en behalen!

Ja! Ik wil mijn eigen droombedrijf bouwen!

WAT MAAKT DEZE TRAINING ZO UNIEK?

 • Inspirerende training met een dynamische mix van relevante theorie, intuïtieve en creatieve opdrachten, schrijfoefeningen, visualisaties, meditaties, oefeningen met je onderbewuste  

 • Intensieve 1:1 coachsessies om de diepte in te kunnen, te inspireren en motiveren.

 • De meest veelzijdige en complete training voor vrouwelijke, startende ondernemers. Dus niet allemaal afzonderlijke dure cursussen, maar alles onder één dak voor een aantrekkelijke prijs!

 • Specifiek gericht op vrouwelijk ondernemerschap: omdat vrouwen nu eenmaal anders ondernemen dan mannen. Meer aandacht voor gevoel en intuïtie.

 • Perfecte balans tussen enerzijds kleine, logische stappen en anderzijds een intense, diepgaande training.

 • Door de persoonlijke aandacht kun jij je optimaal ontwikkelen.

 • Veel ruimte voor eigen inbreng.

 • Intensieve en persoonlijke begeleiding. Ook wanneer  je even vastloopt buiten de lessen om, ben ik er voor jou. Het is mijn missie dat jij gelukkig en succesvol bent en daar gaan we voor.

 • Als jij gewoon de stappen volgt, heb jij over 7 maanden jouw Droombedrijf echt gebouwd!

Voor wie is deze training bij uitstek geschikt?

 • Voor vrouwen die in dezelfde branche willen blijven werken, maar die wel willen weten wat ze moeten veranderen om weer gelukkig te worden in hun werk (jobcrafting)

 • Voor vrouwen die misschien wel iets heel anders willen doen, maar die geen idee hebben wat ze dan zouden willen en kunnen.

 • Voor vrouwen die zichzelf zijn kwijtgeraakt door bijvoorbeeld een burn-out en die zichzelf opnieuw willen "uitvinden."

 • Voor vrouwen die willen ontdekken of ze misschien (ook) een eigen bedrijf willen starten

Na VSO, kennisondernemers en dienstverlening, rigoreuze overstap of eerst ernaast, multipotentional en bovengemiddeld slim / begaafd / getalenteerd, houden van uitdaging, bedrijf wat met hen meegroeit.

Belangrijk: alignment, kernwaarden

Kies zelf je pakket:

Pakket Basic:

 • Uitgebreide lesmap met alle theorie en opdrachten

 • Meditatie- en visualisatiepakket

 • Notitieboekje

 • Moodboard

 • Zelfstudie in je eigen tijd & tempo

 • Life-time toegang

Pakket VIP (meest gekozen):

 • Uitgebreid intakegesprek, dit vormt de basis van een optimale samenwerking

 • Luxe en uitgebreid cursuspakket met alle theorie en opdrachten

 • Meditatie- en visualisatiepakket

 • Notitieboekje

 • Moodboard

 • Zelfstudie in je eigen tijd & tempo

 • Ondersteuning via WhatsApp gedurende 7 maanden

 • 8 intensieve en transformerende coachsessies. De coachsessies zijn een fijne stok achter de deur en houden je steeds in de juiste flow.

 • Je kunt zelf je coachsessies inplannen, hiervoor heb je een jaar de tijd.

 • Coaching naar keuze op de praktijk, online of telefonisch

 • Life-time toegang

 

Wanneer kan ik starten?

Je kunt meteen starten! Stuur een mailtje via het contactformulier, of stuur een berichtje via WhatsApp, dan neem ik contact met je op. Zodra de betaling is voldaan (of eerste termijn is betaald), krijg je het uitgebreide lespakket thuis gestuurd. 

INVESTERING

Je investering bedraagt 2997 euro, of betaal in 12 termijnen van 249 euro. Dit is echt de meest complete opleiding voor startende, vrouwelijke ondernemers in Nederland! Met de meeste 1:1 coachgesprekken is dit gegarandeerd een investering die je zó hebt terugverdiend!
Prijzen zijn exclusief BTW.

Pakket Basic:
De investering voor deze uitgebreide training Mindfulness & Innerlijk Leiderschap bedraagt normaliter 797 euro, maar is tot 15 september verkrijgbaar voor de introductieprijs van 497 euro. Jouw voordeel is €300!
Betaling in termijnen is mogelijk.

Bestel voor 10 september en krijg ook de gratis upgrade naar de Summer Edition!

 

Pakket VIP:
De investering voor deze extra uitgebreide training Mindfulness & Innerlijk Leiderschap met persoonlijke 1:1 begeleiding via WhatsApp of mail, een intakegesprek en 4x een 1:1 coachsessie bedraagt normaliter 1297 euro, maar is tot 15 september verkrijgbaar voor de introductieprijs van 997 euro. Jouw voordeel is €300! 

Betaling in termijnen is mogelijk.

Bestel voor 10 september en krijg ook de gratis upgrade naar de Summer Edition!

Wanneer je het VIP-pakket bestelt, kun je de coachsessies inplannen vanaf september. Vanaf dat moment heb je 6 maanden de tijd om de overige sessies te gebruiken.

Prijzen zijn incl btw voor particulieren en excl btw voor bedrijven.


vergoeding

 • Ben je aanvullend verzekerd? Dan wordt de training soms (deels) vergoed door je zorgverzekering.

 • Wist je dat steeds meer werkgevers bereid zijn om deze mindfulness training te bekostigen? Dat kan bijvoorbeeld uit het persoonlijke ontwikkelingsbudget. 

 • Zit je in de ziektewet vanwege bijvoorbeeld een burn-out, dan kan het vaak vergoed worden uit het zgn. “verzuimpotje.” De training is dan onderdeel van je hersteltraject. 

 • Combinatie van vergoedingsmogelijkheden (bijvoorbeeld deels zorgverzekering / deels werkgever) is ook mogelijk.

 • Vraag gerust naar de mogelijkheden, er is vaak meer vergoeding mogelijk dan je denkt!

Opgave

​Je bestelt de training Mindfulness & Innerlijk Leiderschap heel eenvoudig door het contactformulier in te vullen onderaan deze pagina. Bij het veld "opmerkingen' kun je aangeven voor welk pakket je kiest (Basic of VIP). Ik neem contact met je op via de mail en na de betaling krijg je je Mindfulness Box zo snel mogelijk thuis gestuurd!

Wil je betalen in termijnen? Ook dat kun je aangeven in het veld Opmerkingen. 

Twijfel je nog of dit iets voor je is? Stuur mij dan een mailtje, dan bel ik je terug voor overleg. Ik geef altijd een eerlijk advies en zal het ook aangeven als ik denk dat dit voor jou nu niet de beste stap is. Tevens kan ik je desgewenst adviseren over wat een passender keuze voor jou zou kunnen zijn.

Heb je nog vragen? Stuur een mailtje of WhatsApp berichtje!

Met dit programma zet jij jouw droombedrijf van begin tot eind succesvol neer binnen 
7 maanden!!!

Meld je aan

Wat is het jou waard om je droom NU waar te maken?

Stel je voor dat je over een half jaar hebt bereikt waar je nu al zo lang over droomt: jouw eigen bedrijf, waar je doet waar je gelukkig van wordt, waar je de leukste klanten ontmoet, waarvan je energie en inspiratie krijgt en waar je ook nog eens goed voor betaald wordt!

En dat je nu voor jezelf kiest, in actie komt, duidelijk krijgt waar je kracht ligt, dat je een geweldig concept creëert en het op jouw eigen, unieke manier gaat neerzetten. In duidelijke, kleine stappen en dat alles met optimale, persoonlijke begeleiding. Hoe voelt dat?

 

Is er nog iets dat jou tegenhoudt? Vraag je dan eens af, wat het je kost als je deze stap nu NIET zet… Waar sta je dan over een half jaar?

"ALS JE DOET WAT JE ALTIJD DEED,

KRIJG JE WAT JE ALTIJD KREEG"

Dus als je voelt dat dit is wat je diep van binnen wilt, als jij vanuit je passie en je missie wilt ondernemen,  kies dan voor jezelf en geef je meteen op. Deze investering heb je straks zo terug verdiend!

SheRadiates-Marlies-extrabewerking-5_edi

"Succes is niets anders dan iedere dag een klein stapje zetten in de juiste richting. Op een dag word je wakker en heb je je droom bereikt!"

Enthousiast?

Ben je enthousiast geworden over deze training? Plan dan nu een afspraak en zet die eerste stap naar jouw droombedrijf!

Ik plan graag een afspraak met je in om  jouw specifieke situatie te bespreken
en wat je van mij mag verwachten als we gaan samenwerken.

Ik ben benieuwd naar jouw verhaal en zie je graag! Als je nog vragen hebt dan hoor ik uiteraard ook graag van je.


Liefs Marlies
 

SheRadiates-Marlies-017.jpg

Bedankt voor de inzending!

Plan je gesprek:

 • Black LinkedIn Icon
 • Black Instagram Icon
Schrijf je in
bottom of page