top of page

Persoonlijk Traject Werkgeluk & Zingeving
Meer energie, plezier & voldoening, 
door te zijn wie je écht bent en te doen
waarvoor je gemaakt bent.
Let's shine your light!


Leer werken vanuit je hart 
& vanuit je maximale potentieel.
Licht, moeiteloos en in flow.

Herkenbaar?

 • Je haalt al een tijdje geen voldoening en plezier meer uit je werk.

 • Het werk kost je energie, misschien zit je al thuis met een burn-out of bore-out.

 • Je zou misschien wel iets anders willen, maar je weet niet wat.

 • Je denkt vaak: "Is dit het nu?" Je wilt dit niet tot je 67ste blijven doen.

 • Je kunt jaloers zijn op mensen die vol enthousiasme en passie over hun werk praten. Dat wil jij ook!

 • Je wilt graag iets doen waar je plezier in hebt, waar je energie van krijgt.

 • Je hebt het gevoel dat je veel meer kunt dan wat je nu doet, dat je in deze baan niet (meer) tot je recht komt.

 • Je bent op zoek naar meer betekenis en voldoening in je werk.

 • Je ziet je eigen talenten niet, waardoor je moeilijk de stap naar ander werk zet.

 • Je hebt te weinig tijd of de energie ontbreekt om eens rustig uit te zoeken wat je nu écht wilt. Ondertussen tikt de tijd gewoon door en verandert er niets.

 • Je hebt behoefte aan iemand die jou stap voor stap begeleid. Iemand die jou helpt om je onzekerheden te overwinnen en die direct jouw talenten ziet. Iemand die ziet wat jij zelf niet ziet. Iemand die jouw volle potentieel naar boven brengt, die ziet waar jouw ogen van gaan stralen. Iemand die je helpt om je passie te ontdekken en die samen met jou uitzoekt op welke werkplek jij het beste tot je recht komt. Waar jouw kennis, talenten, passie, missie en plezier allemaal samenkomen!

Hoe zou het zijn om op een plek te werken waar je helemaal opbloeit, waar je al je talenten kunt benutten en waar je gewaardeerd wordt? Een werkplek waar je iedere dag met veel plezier naartoe gaat en waar je energie van krijgt? Waar je een gevoel van zingeving ervaart en waar jij je passie en missie ten volle in kwijt kunt?

Met de Training Werkgeluk kies je voor een intuïtief programma, waarbij je helemaal terug gaat naar de basis: Wie ben jij, wat kun jij, wat wil jij? Uit je hoofd, vanuit je hart kiezen voor een nieuwe route. Je krijgt inzicht in je talenten, kernwaarden en behoeftes en nog veel meer en weet na afloop van de training PRECIES wat je wil!

 • Ontdek je wat jouw unieke talenten zijn

 • Krijg je inzicht in jouw unieke mix van jouw kwaliteiten, kernwaarden, talenten, verlangens, passie en missie en op dit sterke fundament baseer jij je nieuwe toekomst.

 • Leer je meer te luisteren naar je hart en minder naar je hoofd, zodat je gaat doen wat je écht wil.

 • Ontdek je wat jou uniek maakt

 • Leer je wat jij nodig hebt om energie, plezier en voldoening te ervaren op je werk.

 • Leer je het maximale uit jezelf te halen en weet je hoe je uit je comfortzone kan stappen om verder te groeien

 • Vind je jouw persoonlijke missie, jouw “Why”, waardoor je veel meer voldoening en geluk in je werk ervaart

 • Leer je te werken vanuit alignement en vanuit jouw eigen authenticiteit

 • Zet je jouw dromen en verlangens om naar een perfect passende, (nieuwe) baan.

 • Leer je meerdere technieken om je zelfvertrouwen een enorme boost te geven.

 • Is er ook ruimte om te onderzoeken of voor jezelf beginnen een goede optie is. Als blijkt dat dat is wat je het liefste doet, kun aansluitend de training Bouw je Droombedrijf volgen. Je krijgt dan 30% korting op het vervolgtraject en start binnen zes maanden je eigen bedrijf.

met de training werkgeluk:

SheRadiates-Marlies-077.jpg

IK BEN MARLIES, JOUW COACH EN TRAINER WERKGELUK

SheRadiates-Marlies-086.jpg

Dat ik loopbaan-, werkgeluk- en ondernemerscoach zou worden, had ik een paar jaar geleden niet gedacht! In mijn werk begeleid ik veel mensen met een burn-out en bijna altijd komt daar (ook) een loopbaanvraag bij kijken. Een burn-out verandert je, dwingt je om anders naar dingen te kijken. Dan kom je er soms achter dat dat wat je altijd deed, helemaal niet (meer) bij je past. Zelf heb ik dat ook meegemaakt, er was ook een flinke burn-out voor nodig om mij weg te krijgen uit een loondienstverband wat niet meer bij mij paste. Ik hoopte steeds dat er dingen zouden veranderen, en nog erger: ik probeerde zelf te veranderen. Me aan te passen aan een bedrijfscultuur die niet paste bij wie ik was. Ik vond het een hele lastige en onzekere periode, waarbij ik destijds ook heel goed wat hulp had kunnen gebruiken!

In 2017 nam ik ontslag en startte ik Bewust in Balans. Mijn bedrijf is steeds enorm in ontwikkeling geweest. Door steeds te analyseren wat ik het leukste vond en waar ik de meeste energie van kreeg, ontdekte ik dat ik loopbaan- en ondernemerscoaching superleuk vond om te doen en dat ik daar ook goed in ben. Ik ben me gaan scholen in loopbaancoaching en businesscoaching, maar ook vanuit mijn brede en diverse achtergrond heb ik een enorm talent ontwikkeld om (vaak al in het eerste gesprek) het grotere potentieel van iemand te zien, de kernwaarden aan te voelen, de talenten in een oogopslag te herkennen en om mensen snel uit hun hoofd naar hun gevoel te krijgen. Want die droombaan vind je niet in je hoofd, maar in je hart!

Ik geloof dat wanneer je de moed hebt om naar je hart te luisteren, als je gaat doen wat je het liefste doet, dat je dan het pad bewandelt waar jij voor bedoeld bent. Dat je -zonder dat je daar heel bewust mee bezig bent- je passie en missie aan het leven bent. En je zult merken dat wanneer je dat doet, alles ineens in een stroomversnelling komt en dat je enorm succesvol kunt zijn. Dan kun je goed verdienen met werk dat je bij wijze van spreken ook gratis zou willen doen, gewoon omdat het zo ontzettend leuk is en je er zoveel energie van krijgt!

Ik geloof ook dat de wereld wel wat meer talentvolle vrouwen kan gebruiken. Vrouwen die vanuit hun passie, missie en levenservaring het beste van zichzelf geven en daar anderen mee helpen of inspireren. Die durven te werken vanuit hun vrouwelijke kracht, die hun maximale potentieel willen benutten en in hun kracht willen staan. Vrouwen die voor zichzelf kiezen en zich weer energiek en gelukkig voelen. En die zinvol en betekenisvol werk doen waarmee ze hun Mooiste Leven creëren én waarmee ze de wereld een stukje mooier maken!

Wat maakt deze training zo uniek?

Veel trajecten en trainingen op het gebied van loopbaancoaching en werkgeluk zijn erg cognitief, protocollair en zakelijk. Er worden testjes op de computer gedaan, er wordt gekeken waar je goed in bent. Maar waar je goed in bent, hoeft niet te betekenen dat je daar ook energie van krijgt. Integendeel zelfs...

 

Ik denk dat we de antwoorden veel teveel in ons hoofd zoeken en waarschijnlijk herken jij dat ook. Analyseren, rationaliseren, maar wat heeft het je tot nu toe gebracht? Om ECHT een geweldige nieuwe baan of nieuwe richting op te slaan, mag je meer de diepte in: naar je hart en naar de wijsheid van je onderbewuste. Daar zitten de échte antwoorden!

 

En dat vraagt om een heel andere aanpak: schrijfoefeningen, meditaties, visualisaties, bewustwordingsoefeningen, oefeningen om je zelfvertrouwen te vergroten en om belemmerende overtuigingen aan te pakken. Spiegelen en sparren, diepgaande 1-op-1 coaching met iemand die jou echt ziet, om écht dat verschil te maken. Zodat jij op diepgaand niveau een SHIFT kunt maken en vanuit jouw ware potentieel, vanuit al jouw unieke talenten, kernwaarden en missie die volgende, prachtige stap kan zetten.

 

Een megacomplete en inspirerende training met een dynamische mix van intensieve 1-op-1 coachsessies, huiswerkopdrachten, schrijfoefeningen, meditaties, visualisaties, bewustwordingsoefeningen en relevante theorie.

 • De meest veelzijdige en complete training werkgeluk!

 • Een grote rol voor intuïtie, flow, zingeving en energie.

 • Perfecte balans tussen enerzijds kleine, praktische stappen en anderzijds een intense, diepgaande training.

 • Veel aandacht voor wie jij bent als persoon. Veel van mijn klanten zijn bijvoorbeeld hoogsensitief en/of (hoog)begaafd en dat heeft invloed op in wat voor werkomgeving jij het beste tot je recht komt.

Dit krijg je allemaal:

 • Uitgebreide intake (naar keuze live of online)

 • 5 individuele, transformerende coachsessies (naar keuze live of online)

 • Een luxe lespakket met o.a. een uitgebreide lesmap met alle theorie, opdrachten en leuke extra's.

 • Toegang tot de online leerongeving voor de meditaties en visualisaties.

Wanneer kan ik starten?

Je kunt meteen starten! Stuur een mailtje via het contactformulier, dan plannen we een kennismakingsgesprek. Past het traject bij je en voel je de klik? Dan kun je het uitgebreide lespakket meteen mee naar huis nemen. (Of ik stuur het naar je toe, als je kiest voor een online intakegesprek). Binnen 24 uur krijg je ook toegang tot de online academie. Je volgt deze training in je eigen tijd en tempo. Na iedere module heb je een 1:1 sessie. Je hebt een half jaar de tijd om de sessies in te plannen.

Investering & vergoeding

De investering voor deze zeer uitgebreide Training Werkgeluk bedraagt 1497 euro. Betaling in termijnen is mogelijk.

De meeste werkgevers vergoeden deze training, bijvoorbeeld uit het persoonlijke ontwikkelingsbudget. Zit je in de ziektewet vanwege bijvoorbeeld een burn-out, dan kan het vaak vergoed worden uit het zgn. “verzuimpotje.” De training is dan onderdeel van je hersteltraject. Het kan ook onderdeel zijn van een outplacement-traject of ter aanvulling op een tweede spoor traject.  Hieronder staat een overzicht van werkgevers die trainingen bij Bewust in Balans vergoeden. Staat jouw werkgever er (nog) niet bij? Meestal kan het alsnog geregeld worden. Informeer gerust naar de mogelijkheden, ik denk graag met je mee.

Logo's bedrijven.png

Shine your light!

Ontdekken wie je bent en daarvoor gaan staan.

Het beste uit jezelf halen, zodat jij de meeste waarde kan bieden.

Doen waarvoor jij gemaakt bent.

Waardevol, zinvol, moeiteloos en in flow.

 

SheRadiates-Marlies-extrabewerking-6.jpg

Wil jij ook weer met plezier naar je werk en vol energie thuiskomen? Iets doen waar je simpelweg gelukkig van wordt en wat je moeiteloos en met veel plezier volhoudt tot je 67ste?

Stel je voor dat je over 3 maanden staat waar je nu graag wilt zijn: weten wie je bent en wat je wilt. In je kracht staan, je zelfverzekerd voelen, weten wat je waard bent. Weten wat jij nodig hebt om te floreren. Weten wat jouw passie is, waar je ogen van gaan stralen, waar jij energie van krijgt. Hoeveel rust, ontspanning en geluk zou dat brengen? Wat voor impact zou dat op jouw leven hebben?Als je nu voor jezelf kiest en jezelf deze training gunt, dan pluk je daar de rest van je leven de vruchten van!

Dit zeggen cursisten

Inge

Het loopbaantraject bij Marlies was op een prettige manier confronterend en verhelderend. Al bij de eerste sessie werd duidelijk waarom ik vastliep in mijn werk. Die inzichten hielpen me enorm. Samen zijn we gaan uitzoeken wat ik echt nodig heb om energie en voldoening uit mijn werk te kunnen halen. Uiteindelijk bleek dat ik helemaal niet zoveel anders hoefde te gaan doen, maar dat ik gewoon niet op de juiste plek zat. Marlies heeft mij heel goed begeleid in het vinden  vinden van mijn plek. Ik heb een fantastische, nieuwe baan waar ik gewaardeerd wordt en waar ik het beste van mezelf kan laten zien. Ik moest eigenlijk alleen even leren wat ik zocht.

Simone

Vanuit mijn werk kreeg ik een loopbaantraject aangeboden, als onderdeel van mijn outplacementtraject. Bij Marlies had ik al een heel fijn traject gehad tijdens mijn burnout, het was dan ook logisch om bij haar het loopbaantraject te doen. Marlies heeft veel kennis, is nuchter, maar gebruikt ook haar intuïtie. Met haar enorme kennis en ervaring kwamen we heel snel tot de kern. Uiteindelijk ben ik voor mezelf begonnen en ook daarin heeft Marlies mij optimaal begeleid. Van tevoren had ik niet durven dromen dat dit mijn pad zou zijn en ik weet ook niet of dit eruit was gekomen bij "gewone" loopbaancoaching. Marlies heeft enorm veel kennis op verschillende gebieden en juist die combinatie maakt een traject bij haar zo transformerend en diepgaand. 

Marieke

Na de zoveelste fusie had ik het niet meer naar m'n zin op mijn werk, de bedrijfscultuur was erg veranderd. Van een gevoel van een familiebedrijf naar Amerikaanse toestanden. Ik wilde iets anders, maar had geen idee wat en ben toen dit traject bij Marlies gaan doen. Het lesmateriaal is uitgebreid en goed verzorgd, het is ook een mooi naslagwerk. Marlies heeft veel kennis en is als coach enthousiast, rustig, pragmatisch en positief en zeer betrokken. Ik weet nu wat ik echt wil, heb een duidelijke stip op de horizon en zet daar de stappen voor. Ook daar helpt Marlies mij bij. Al met al een heel fijn traject dat ik iedereen die niet lekker op z'n plek (meer) zit, aanraden!

Marjet

Na een minder prettige ervaring in het 2de spoor, vond ik deze training bij Bewust in Balans echt een verademing. Hier werd ik pas echt gezien én goed geholpen. Marlies is erg betrokken en weet veel. Ziet ook veel. Ook heel prettig om extra sessies te kunnen boeken om vervelende werkervaringen uit het verleden, die veel invloed hadden op mijn zelfvertrouwen, te kunnen verwerken. Dit heeft achteraf misschien wel het grootste verschil gemaakt. Op dit moment heb ik nog geen nieuwe baan, maar ik heb de tijd. Ik weet nu precies wat ik zoek en wat ik nodig heb, ik heb er alle vertrouwen in dat het goed komt.

Ontvang nu jouw gratis voorproefje voor deze training!

Benieuwd wat deze training jou kan bieden? Download dan hier jouw gratis proefles!
 

In deze mini-training over Werkgeluk vind je een kleine selectie van fijne en effectieve oefeningen uit het Persoonlijk Traject Werkgeluk.

 

Hiermee kun je ongetwijfeld al een mooiste eerste stap zetten. Het is tevens een mooie manier om te ontdekken of deze methode bij jou past. Bovendien kan één oefening soms al het verschil maken!

SheRadiates-Marlies-extrabewerking-3.jpg

Wil je me graag persoonlijk spreken?
Stuur mij dan een mailtje of WhatsApp berichtje, of vul het contactformulier in,
dan maken we een afspraak voor koffie en dan denk ik graag met je mee!

 

Zin om te starten?

Ben je enthousiast geworden om met deze training te starten? Plan dan nu een gesprek en zet die eerste stap naar meer werkgeluk!

Ik plan graag een afspraak met je in om  jouw specifieke situatie te bespreken en wat je van mij mag verwachten als we gaan samenwerken.

Ik ben benieuwd naar jouw verhaal en zie je graag! Als je nog vragen hebt dan hoor ik uiteraard ook graag van je.

Ik ont-moet je graag!


Liefs Marlies

 

Ik reageer altijd binnen twee werkdagen op jouw mail. Helaas komt niet alle mail goed in mijn mailbox terecht. Hoor je niets van mij? Dan is er helaas iets fout gegaan en heb ik je aanmelding niet ontvangen. Neem dan a.u.b. opnieuw contact op door te bellen, een whatsapp te sturen of rechtstreeks te mailen naar info@bewustinbalansroden.com
 

SheRadiates-Marlies-017.jpg

Bedankt voor de inzending!

Plan je gesprek:

 • Black LinkedIn Icon
 • Black Instagram Icon
Plan je gesprek
bottom of page