top of page
SheRadiates-Marlies-017.jpg

Praktijkinformatie

 

TARIEVEN

Particulieren
125 euro incl. btw

 

Zelfstandigen
125 euro excl. btw

Je kunt een coachtraject aftrekken van de bruto omzet (inkomstenbelasting). De BTW krijg je weer terug via de omzetbelasting.

Via je werkgever

125 euro excl btw

Dit wordt bijvoorbeeld regelmatig gedaan in het kader van een persoonlijk ontwikkelingsplan of als onderdeel van het herstel- of reïntegratietraject.

 

Een sessie duurt 50 minuten

 

Factuur

Je ontvangt aan het einde van de maand een factuur per mail.
Afspraken die minder dan 48 uur van tevoren worden afgezegd, worden in rekening gebracht. 

VERGOEDING

Voor ondernemers zijn de kosten van een coachtraject en/of training aftrekbaar.

De meeste werkgevers vergoeden de trainingen en coaching van Bewust in Balans, bijvoorbeeld uit het persoonlijke ontwikkelingsbudget. Zit je in de ziektewet vanwege bijvoorbeeld een burn-out, dan kan het vaak vergoed worden uit het zgn. “verzuimpotje.” De training is dan onderdeel van je hersteltraject. Het kan ook onderdeel zijn van een outplacement-traject of ter aanvulling op een tweede spoor traject.  Hieronder staat een overzicht van werkgevers die trainingen en coaching bij Bewust in Balans sowieso vergoeden. Staat jouw werkgever er (nog) niet bij? Meestal kan het alsnog geregeld worden. Informeer gerust naar de mogelijkheden, ik denk graag met je mee.

Een traject kan bestaan uit individuele sessies en/of een training. De verschillende mogelijkheden kunnen onderling gecombineerd worden. Na de intake ligt er een maatwerkpakket en heb je helder inzicht in de te verwachten kosten. 

 

Zakelijke trajecten: na goedkeuring van de offerte worden zakelijke trajecten voorafgaand aan het traject in rekening gebracht bij de opdrachtgever.

Logo's bedrijven grijs.png
bottom of page