top of page
Aantekeningen

Wat zeggen anderen over mij?

Ervaringen van klanten

Benieuwd wat anderen over mij zeggen? Wat het ze heeft opgeleverd? Hieronder kun je een aantal reviews vinden geschreven door mijn klanten.

"Bedankt voor al je kennis, kunde en goede zorgen. Mindfulness was nog nooit zo persoonlijk en relevant!"

Trudy / 34 jaar / Mindfulness

“Toen ik bij Marlies kwam, kreeg ik gelijk een gevoel van rust. Door de entourage, maar zeker ook door Marlies zelf. Ze luistert écht naar je hoe het met je gaat, legt duidelijk uit wat er aan gedaan kan worden en hield rekening met mijn wensen. Heb goede behandelingen bij haar gehad en kreeg veel nuttige tips waar ik thuis mee verder kan. Ik zit nu veel beter in mijn vel. Dank Marlies voor al je hulp!!"

Jeanette / 68 jaar / EMDR 

"Vanuit mijn werk kreeg ik een loopbaantraject aangeboden, als onderdeel van mijn outplacementtraject. Bij Marlies had ik al een heel fijn traject gehad tijdens mijn burnout, het was dan ook logisch om bij haar het loopbaantraject te doen. Marlies heeft veel kennis, is nuchter, maar gebruikt ook haar intuïtie. Met haar enorme kennis en ervaring kwamen we heel snel tot de kern. Uiteindelijk ben ik voor mezelf begonnen en ook daarin heeft Marlies mij optimaal begeleid. Van tevoren had ik niet durven dromen dat dit mijn pad zou zijn en ik weet ook niet of dit eruit was gekomen bij "gewone" loopbaancoaching. Marlies heeft enorm veel kennis op verschillende gebieden en juist die combinatie maakt een traject bij haar zo transformerend en diepgaand."

Simone / 36 jaar / Burn-out coaching & Loopbaantraject

Dankzij de trainingen die ik bij Marlies Gevolgd heb zit ik beter in m'n vel, heb ik meer energie, meer zelfvertrouwen en geef ik mijn grenzen beter aan. Voorheen was ik vooral bezig met anderen, nu durf ik voor mezelf te kiezen."

Janine / 51 / Mindfulness Training & Kickstart

"Deze cursus is echt een aanrader als je op zoek bent naar meer rust in je hoofd en meer balans in je leven. Je wordt je bewust van wat echt belangrijk voor je is en hoe je daar meer ruimte voor creëert in je leven. Marlies is zeer bedreven en biedt naast de basiscursus mindfulness veel extra “tools” om meer te kunnen genieten van het leven. Marlies geeft de cursus met veel passie, liefde en aandacht. Ze is een prachtig voorbeeld van “leven vanuit je hart”"

Maartje / 34 jaar / Mindfulness

"In een moeilijke periode in mijn leven heb ik heel veel gehad aan de positieve ondersteuning, het rustige vertrouwen en de wijze lessen."

Anne / 58 jaar / Stress- en burnout coaching

"Het loopbaantraject bij Marlies was op een prettige manier confronterend en verhelderend. Al bij de eerste sessie werd duidelijk waarom ik vastliep in mijn werk. Die inzichten hielpen me enorm. Samen zijn we gaan uitzoeken wat ik echt nodig heb om energie en voldoening uit mijn werk te kunnen halen. Uiteindelijk bleek dat ik helemaal niet zoveel anders hoefde te gaan doen, maar dat ik gewoon niet op de juiste plek zat. Marlies heeft mij heel goed begeleid in het vinden  vinden van mijn plek. Ik heb een fantastische, nieuwe baan waar ik gewaardeerd wordt en waar ik het beste van mezelf kan laten zien. Ik moest eigenlijk alleen even leren wat ik zocht."

Inge / 39 / Loopbaancoaching

"Ongelooflijk wat er deze dag allemaal voor moois naar boven kwam door de mooie meditaties en oefeningen! Ben echt dichter bij mezelf gekomen en heb ontzettend veel zin in komend jaar. Deze dag is echt een cadeautje voor jezelf, waar je je hele leven iets aan hebt!"

Marye / 27 jaar/ Kickstart Training

"Heel erg bedankt voor deze prachtige cursus! Het heeft allemaal erg veel indruk op me gemaakt en het voelt ontzettend fijn om op deze manier het leven te bekijken en ervaren. Het voelde als een reis van acht weken waarbij je thuiskomt op een nieuwe plek waar je wilde zijn. Het heeft waardevolle handvatten gegeven die een leven lang mee gaan. Heel inspirerend!"

Judith / 37 jaar / Mindfulness

"Heb een hele fijne tijd gehad bij Marlies. Ze is echt een top therapeut en ik heb veel geleerd over luisteren naar mijn lichaam."

Marianne / 24 jaar / Psychosomatische fysiotherapie & haptonomie

"Heerlijke mindfulness retraitedag bij Marlies gevolgd. Nieuwe inzichten opgedaan én ik ben ook weer herinnerd aan de tools die ik al heb vanuit de mindfulnesstraining. De dag verliep in een fijne sfeer die Marlies als geen ander weet neer te zetten. Een dag met veel inhoud, rust en ruimte voor zowel de verschillende onderdelen als ieders inbreng. Mooi hoe Marlies aanvoelt wat een ieder nodig heeft. Dank voor deze fijne dag!"

Janine / 51 jaar / Mindfulness Herfst Retraite Dag

"Een heerlijke dag om even pas op de plaats te maken en helemaal tot mezelf te komen. Marlies heeft echt kennis van zaken en weet dat op een rustige en geïnspireerde manier over te brengen. Mooie meditaties, ruimte voor eigen inbreng en alles zeer goed verzorgd. Met veel inspiratie opgeladen."

Winanda / 56 / Mindfulness Herfst Retraite Dag

"Deze cursus gaf mij de bevestiging dat ik geen uitzondering ben met mijn gedachtes en problemen. Ik heb de middelen gekregen om hier nu beter mijn weg in te vinden. Heb nu meer zelfkennis en ben liever voor mezelf geworden. Ik herken mijn stresssignalen eerder en weet nu hoe ik er anders mee om kan gaan. Al met al heel bruikbaar, praktisch toepasbaar en leerzaam."

Angelique / 39 jaar / Mindfulness 

"Prachtige locatie, bij binnenkomst ben je meteen “instant zen.” Het lesmateriaal is uitgebreid en goed verzorgd, het is ook een mooi naslagwerk. Marlies is als trainer enthousiast, rustig en positief en weet je steeds weer te motiveren als het even moeilijk wordt. Ook fijn dat Marlies er buiten de lessen om voor je is als je even vastloopt, ze is heel betrokken. Al met al vond ik het erg leerzaam, gaf het veel positieve energie en was het zeer verhelderend. Deze cursus is echt een cadeautje voor jezelf!"

Marieke / 43 / Loopbaancoaching & Mindfulness Training

"Ik was in twee behandelingen van mijn hyperventilatie af, ongelooflijk! EMDR heeft hier ook goed bij geholpen."

Jannie / 53 jaar / Psychosomatische fysiotherapie & EMDR

"Eindelijk iemand die mij kon uitleggen waar al die vage klachten vandaan kwamen. Gaf mij veel duidelijkheid en rust. Kon daarna gericht aan mijn herstel gaan werken en ben nu al weer een heel eind op de goede weg!"

Anneke / 63 jaar / Psychosomatische fysiotherapie

"Heel erg bedankt voor deze prachtige dag! Het heeft allemaal erg veel indruk op me gemaakt en het voelt ontzettend fijn om op deze manier het leven te bekijken en ervaren. Het voelde als een reis waarbij je thuiskomt op een nieuwe plek waar je wilde zijn. Het heeft waardevolle handvatten gegeven die een leven lang mee gaan. Heel inspirerend!"

Ineke / 47 / Kickstart

"Na een minder prettige ervaring in het 2de spoor, vond ik deze training bij Bewust in Balans echt een verademing. Hier werd ik pas echt gezien én goed geholpen. Marlies is erg betrokken en weet veel. Ziet ook veel. Ook heel prettig om extra sessies te kunnen boeken om vervelende werkervaringen uit het verleden, die veel invloed hadden op mijn zelfvertrouwen, te kunnen verwerken. Dit heeft achteraf misschien wel het grootste verschil gemaakt. Op dit moment heb ik nog geen nieuwe baan, maar ik heb de tijd. Ik weet nu precies wat ik zoek en wat ik nodig heb, ik heb er alle vertrouwen in dat het goed komt."

Marjet / 41 jaar / Loopbaancoaching

"Ik was heel blij dat ik snel bij Marlies terecht kon toen ik last kreeg van paniekaanvallen. Een combinatie van fijne gesprekken en EMDR zorgde ervoor dat het al na twee behandelingen een stuk beter ging, na zes behandelingen was ik klachtenvrij. Marlies geeft je veel vertrouwen."

Corrie / 40 jaar / Coaching & EMDR

"Heel fijne dag gehad tijdens de "Kickstart 2022: Jouw mooiste jaar ooit".
Marlies is erg prettig in omgang en heb veel waardevolle informatie gekregen tijdens deze dag."

Denise / 33 jaar / Kickstart

"Deze training heeft me vooral heel bewust gemaakt en daardoor maak ik andere keuzes, ben ik mezelf aan het terugvinden. Ik durf beter te voelen en kan beter meegaan / accepteren in wat ik voel, in plaats van het te bevechten. Dat geeft veel rust. Langzaam vind ik mijn innerlijk kompas (weer) terug. De cursus was ook confronterend op een prettige manier😊 Zoveel inzichten, het was een wonderlijke reis naar binnen. Dat alles in een veilige, respectvolle sfeer. Ik durf meer naar mijn gevoel te luisteren, ervaar meer rust en ga compassievoller met mezelf om. Ik had niet verwacht dat er zoveel ten goede kon veranderen in acht weken tijd!"

Janette / 33 jaar / Mindfulness Training

"Ontzettend fijne cursus op een fantastische locatie. Het heeft mij vooral veel bewustwording en ademruimte gebracht. Minder piekeren, meer rust in mijn hoofd, meer in contact met mijn lichaam. Ge-wel-di-ge training, ik had het veel eerder moeten doen. Kan het iedereen aanraden!"

Marije / 24 jaar / Mindfulness Training

"Marlies straalt rust, vertrouwen en positiviteit uit. Echt iemand die vanuit haar hart werkt en dat voel je."

Elise / 48 jaar / Stress- en burnout coaching

"Fijne sfeer, je voelt je direct op je gemak. Marlies is prettig en toegankelijk in de omgang en geeft je veel vertrouwen. Het scheelt dat ze zelf ook een burn-out heeft gehad, ze begreep me meteen. De combinatie van burn-out coaching en EMDR heeft ervoor gezorgd dat ik veel sneller dan verwacht herstelde."

Daniëlle / 38 jaar / burn-out coaching & EMDR

"Ik ken Marlies nu twee jaar en in die tijd heeft ze veel dingen voor mij duidelijk gemaakt.Dingen die ik lastig vond, daar hielp ze mij op een zeer prettige en professionele manier mee. In combinatie met EMDR, NLP. Ook de mindfulness cursus is een aanrader, ook geeft ze retraites. Ik heb de kickstart 2022 gedaan. Bewustwording, ontspanning en meditatie. Ze is meer dan 5 sterren waard."

Jacqueline / 57 jaar / EMDR & Kickstart Training

"De kickstart was, zoals bedoeld, een inspirerende dag om 2022 energiek te beginnen. Marlies hielp ons via oefeningen en meditatie bewust te worden van wat we willen dit jaar en hoe we dat kunnen bereiken. Haar uitleg was helder en het werd geen zweverig verhaal. Je bent op deze dag echt met en voor jezelf bezig en je hoeft je ervaringen niet te delen met de rest vd groep wat de vaart er goed in houdt. Ook het eten en drinken was goed geregeld en lekker!"

Heleen / 58 jaar / Kickstart Training

"Ben door de huisarts naar Marlies doorverwezen toen onderzoek in het ziekenhuis geen verklaring voor mijn klachten opleverde. Na twee sessies bij Marlies was de oorzaak van mijn klachten helder en na zes behandelingen was ik zo goed als klachtenvrij."

Jan / 44 jaar / Psychosomatische fysiotherapie

"Zeer deskundig op het gebied van burn-out. Heeft veel kennis vanuit verschillende invalshoeken."

Fenna / 36 jaar / Stress- en burnout coaching

"Ik vind Marlies als persoon heel warm, betrokken en wijs. Het is heel fijn dat ze je met meerdere dingen kan helpen. Ik heb dan ook meerdere trajecten bij Marlies gedaan. Ik startte toen ik een burn-out had en heb aansluitend loopbaancoaching gedaan. Daaruit bleek dat ik eigenlijk voor mezelf wilde beginnen. Ook daarin heeft ze me gecoacht. Ik heb nu alweer een jaar mijn eigen yoga-studio!"

Laura / 30 jaar / Burnout-, loopbaan- en ondernemerscoaching

"Bij Marlies mindfulness en kickstart gevolgd. Wat het mij gebracht heeft.... Meer bewustwording en een andere manier van in het leven staan. Weer een grote stap gezet in mijn persoonlijke groei. Marlies geeft op een hele fijne, inspirerende manier deze cursus."

Zwanet / 58 jaar / Kickstart Training

"Al meerdere trainingen gevolgd. Zeer compleet en extra opdrachten / inzichten worden achteraf gestuurd. Vraag van mij als cliënt staat voorop."

Judith / 36 jaar / Mindfulness Training, Lente Retraite, Kickstart

"Voor mij was de combinatie van haptonomie met EMDR een uitkomst in een periode van diepe rouw. Heel prettig dat je bij Marlies meerdere behandelmethodes kunt combineren, dit was geen hele logische combinatie misschien, maar mij heeft het heel goed geholpen. Het helpt ook dat Marlies zo warm en betrokken is. Heel erg bedankt voor je liefdevolle begeleiding in dit moeilijke jaar!"

Vrouw / 54 jaar / Haptonomie & EMDR

"Had wat vervelende dingen meegemaakt op het werk en heb daarvoor bij Bewust in Balans EMDR-therapie gedaan. Daarna loopbaancoaching om uit te zoeken wat ik de laatste tien jaar van mijn werkzame leven nog wil. Ben inmiddels bezig met omscholen en kan niet anders zeggen dan dat ik heel tevreden terugkijk op de tijd bij Marlies."

Daniël / 57 jaar / EMDR & Loopbaancoaching

"Waardevolle, afgestemde begeleiding coaching en therapie. Marlies is in staat om vanuit haar brede expertise en intuïtieve insteek volledig af te stemmen op het moment en de behoefte. Dit alles te samen zorgt voor beweging, actie en transformatie."

Sjanien / 43 jaar / Burn-out coaching, EMDR,  Loopbaantraject

"Bij Bewust in Balans helpt Marlies met persoonlijke aandacht en op professionele wijze de cliënten naar een betere versie van zichzelf.
Met haar gerichte aanpak werd ik mij bewust van mezelf en kwam daardoor persoonlijk in balans. Algeheel beschouwd een heel prettige ervaring."

Alexander / 48 jaar / Life coaching, EMDR, Loopbaancoaching

"Marlies is een hele fijne en intuïtieve coach. Eerst de mindfulness cursus bij haar gevolgd, wat al zoveel meer was dan een reguliere cursus. Daarna een coach traject bij haar doorlopen. Ze heeft oog en oor, óók voor wat er niet gezegd wordt en confronteert je daar op liefdevolle wijze mee, zodat je ermee aan de slag kunt. Uiteraard met haar professionele ondersteuning. Geweldige coach ik beveel haar van harte aan."

Janine / 51 jaar / Coaching, EMDR, Mindfulness Training, Lente Retraite

"Toen ik door meerdere factoren vastliep in mijn studie, ben ik een paar keer bij Marlies geweest. Nare ervaringen kregen een plekje met EMDR en door middel van coaching kreeg ik helder wat ik echt wilde. Dat leverde een hele mooie switch op, ik ben nu veel gelukkiger."

Mayke / 21 jaar / EMDR, coaching

"Marlies is een bevlogen professional die instaat is tot de kern door te dringen en bewustwording realiseert dat aanzet geeft tot actie! Pragmatisch, maakt echt contact en inspirerend!"

Philip / 52 jaar / Werkgever cliënt - opdrachtgever traject

"Marlies heeft een sterk ontwikkeld vermogen tot empathisch luisteren en het stellen van de juiste vragen, je voelt je gezien en gehoord. Ze geeft je alle ruimte om tot nieuwe inzichten te komen, in een sfeer van rust, warmte en een gevoel van veiligheid."

Miriam / 47 jaar / Haptonomie

bottom of page