MINDFULNESS INTENSE

Gun jezelf het beste en ga voor deze extra uitgebreide mindfulness training!

De kickstart om helemaal in je kracht te komen en je mooiste leven te gaan leven.

START MINDFULNESS INTENSE 3 FEBRUARI 2021

Wat maakt deze training zo uniek?

Mindfulness Intense is geen "gewone"mindfulness training. Het is meer een cursus Mindful Leven. Daarom gaan we dieper in op allerlei onderwerpen zoals omgaan met vriendschappen die jou geen energie meer geven, kwetsbaar durven zijn, perfectionisme leren loslaten, verbinding, hoe krijg je meer energie, doelen stellen vanuit je hart, ontdekken wie je echt bent, in je kracht gaan staan, etc. En omdat niets een 100% oplossing biedt (dus ook mindfulness niet:) krijg je in de cursus een leuke en vooral effectieve mix van positieve psychologie, NLP, visualisaties, les in creatie en manifestatie, etc. Bovendien krijg je alle benodigde handvaten om te leven in alignement, zodat jij na afloop van de cursus het leven kan leven dat optimaal bij jou past en waarin jij kunt stralen.

In het voorjaar van 2021 start de achtweekse cursus Mindfulness Intense op een prachtige locatie in Roden: Yogacentrum Nova Strada. Mindfulness is een wetenschappelijk bewezen en zeer effectieve methode voor minder piekeren en meer rust in je hoofd. Ideaal voor mensen die "veel in hun hoofd zitten", of wanneer je last hebt van stressklachten, (chronische) pijnklachten, overspanning of burn-out.

Mindfulness is een vorm van aandachtstraining waarbij je meer leert leven in het hier en nu. Bij mindfulness leer je gemakkelijker te "dealen" met dat wat er is, je laat je niet meer meeslepen door de negatieve gedachtenstroom. Daardoor ervaar je veel meer rust in je hoofd en in je leven. En als er minder aandacht en energie gaat naar piekeren, hou je energie over voor belangrijkere en leukere dingen!

Les 1: Aandacht voor het hier en nu

Les 2: Uit je hoofd, in je lichaam

Les 3: Ademruimtes nemen

Les 4: Stress onder de loep

Les 5: Surfen op intense golven

Les 6: Gedachten zijn geen feiten

Les 7: Goed voor jezelf zorgen

Les 8: Leven vanuit je hart 

Locatie:

Yogacentrum Nova Strada, Aan de Vaart 12, 9301 ZH in Roden

Data:

Les 1: woensdag 3 februari
Les 2: woensdag 10 februari

Les 3: woensdag 17 februari

Les 4: woensdag 3 maart

Les 5: woensdag 10 maart

Les 6: woensdag 24 maart

Les 7: woensdag 31 maart

Les 8: zaterdag 10 april

Tijd:

Woensdag 19.00 - 21.30 uur (les 1 t/m 7)

Zaterdag 10.00 - 16.00 uur (laatste les, afsluitende dag)

Investering:
De investering voor deze zeer uitgebreide Mindfulness Training bedraagt 450 euro. Dit is inclusief persoonlijke intake en persoonlijke eindevaluatie, cursusmanual, toegang tot de besloten website met alle lessen en audio-opnames van de meditaties, thee en iets lekkers, uitgebreide lunch op de laatste dag, persoonlijke contact buiten de lessen om als je even vastloopt, een positieve community en regelmatig een inspirerend berichtje.

Vergoeding:

Steeds meer werkgevers zijn bereid om een mindfulness training (deels) te bekostigen, bijvoorbeeld uit het persoonsgebonden scholingsbudget. Sommige zorgverzekeringen vergoeden ook mindfulnesstraining. Betaling in termijnen is ook mogelijk, neem even contact op voor de mogelijkheden.

  • LinkedIn
  • Instagram

Telefoon: 06-43 89 20 80

©2018 by Bewust in Balans.